Uslovi korišćenja web shop-a

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web shop-u, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web shop Aqua2go.rs. Aqua2go Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog web shop-a koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Aqua2go.rs.

Korišćenjem bilo kog dela web shop-a, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web shop-a isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web-shop-a smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Sav materijal na ovom web shopu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Opšti uslovi

 • Prilikom registracije, posetilac web shop-a Aqua2go.rs ostavlja svoje identifikacione podatke, a zatim se prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.
 • Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web shop-a Aqua2go.rs, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.
 • Svi proizvodi prikazani na web shop-u su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe i status porudžbine možete proveriti svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 09-17h, ili pozivom na broj telefona 011/3975-117
 • Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
 • Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.
 • U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.
 • Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije.

Rok isporuke 

Nakon poručivanja, putem mail-a bićete obavešteni  da je porudžbina uspešno primljena. Firma koja vrši dostavu robe za Aqua2go  je Daily Express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08h do 17h. Rok za dostavu može da varira između 2-6 radnih dana. Ukoliko niste na adresi kurir  će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste ugovorili novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

Cena isporuke

Težina (kg)

Cena transporta (din.)
(PDV uključen u cenu)

0-2

290

2-5

390

5-10

490

10-20

690

20-30

930

30-40

990

40-50

1190

 

Cenovnik transporta se odnosi na pakete koji su pojedinačno teški do 30 kg i dimenzija do 60x60x60 cm.
Za veće težine od 30 kg do 100 kg i kao I veće dimenzije od 60x60x60 cm paketa cena transporta se uvećava
( cena transporta za 30 kg + 40 din za svaki dodatni kg ). Za težine od 100 do 500 kg pojedinačnog paketa,
proizvodi se šalju paletnim transportom po ceni od 3500 din do 5500 din u zavisnosti od rastojanja mesta isporuke u km
( Pozvati za tačnu cenu transporta )

Način plaćanja

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo Vam mogućnost plaćanja na tri načina:

 • Pouzećem – možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
 • Platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro, American express
 • Virmanski- nalogom za prenos.

Plaćanje karticama

 1. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
 2. Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro ili American express platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja.
 3. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa banke. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate.
 4. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj(kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.
 5. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

Pravo na odustajanje

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo Vas o sledećem:

Obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na e-mail adresu: office@korektcompany.com  ili na adresu firme: Korekt Company d.o.o., Ranka Tajsića br.5, 11000 Beograd.

 • Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija Izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata prodavcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.
 • Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.
 • Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac – Izjava o odustanku od ugovora.
 • Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.
 • Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
 • Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl.34 i 35 ovog zakona.
 • Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje preko web shopa, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao prodavcu, bez obzira koju od tih radnji je potrošač prvo preduzeo.
 • Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac- izjavu o odustanku od ugovra.
 • Obrazac Izjave o odustanku od ugovora možete preuzeti na sledećem linku.

PRAVILNIK O REKLAMACIJAMA

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu odredbama Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene na Aqua2go web shop-u kupac može podneti upućivanjem e-mail-a, na adresu office@korektcompany.com.

Kompletna procedura prijave i rešavanja reklamacija Kupaca data je na sledećem linku.

Reklamacini list dat je na sledećem linku.

Privatnost podataka

Aqua2go web shop štiti Vašu privatnost i koristi tehnologije koje Vam omogućavaju najbolji i siguran način korišćenja interneta. Ova izjava se odnosi na web sajt www. Aqua2go.rs i načinom prikupljanja podataka i njihovim korišćenjem.

Politiku privatnosti možete pogledati na sledećem linku.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Aqua2go.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji 

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Aqua2go se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.